Cindy's Voetjes

Gespecialiseerde pedicure

Uw voetproblemen
deskundig opgelost

Cindy’s Voetjes uit Houthalen-Helchteren is een gediplomeerde praktijk voor alle voetproblemen en medische voetaandoeningen. Cindy biedt verschillende formules aan die ze volledig afstemt op haar patiënten.

GESPECIALISEERD2

Onze behandelingen

Een standaardbehandeling bevat o.a. een voetbad, nagelverzorging, eeltverwijdering, likdoornverwijdering en een ontspannende voetmassage. Als u extra verzorging nodig heeft, kan die formule aangepast worden.

Diabetespatiënten en mensen die lijden aan hemofilie, kunnen bij Cindy terecht voor een speciale behandeling. Het is voor hen essentieel dat ze wondjes vermijden. Maak gerust een vrijblijvende eerste afspraak om uw behandelingsplan te bespreken.

Verzorging voor iedereen

Gespecialiseerde behandelingen komen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) terugbetaling door het ziekenfonds. Cindy werkt samen met de CM en VoorZorg. Als u vragen heeft, staat ze steeds voor u klaar om die te beantwoorden.

Kan u zelf niet naar de praktijk komen? Dan komt Cindy bij u thuis langs en dit tot 17.00 uur in de namiddag. Als u verhinderd bent, gelieve dan 24 uur op voorhand een seintje te geven om uw afspraak te annuleren. Cindy plant samen met u een nieuwe datum in.

GESPECIALISEERD4
GESPECIALISEERD5
GESPECIALISEERD6
GESPECIALISEERD7